Despre noi

MAGAZINELE DE MOBILA IMPERO - TIMISOARA

img-about

Magazine Mobila Timisoara IMPERO

La amenajarea spatiului in care locuim trebuie sa tinem seama de spatiul disponibil, culorile potrivit alese in functie de marimea si destinatia camerelor si stilul in care dorim sa mobilam ( clasic, antic, modern sau stil ). De aceea personalul este atent selectat si instruit pentru a va ajuta sa gasiti solutia ideala pentru amenajarea spatiului dumneavoastra.

IMPERO mobila Timisoara – de-a lungul celor 10 ani de de experienta, a urmarit indeaproape nevoie clientilor, culorile preferate si in trend, si preferintele in materie de design.

Astfel, astazi comercializam in Timisoara, o gama diversa de mobilier clasic si modern, pentru toate gusturile, si un amanunt foarte important, am negociat cu furnizorii nostri cele mai bune preturi pentru dumneavoastra.

Mobila este produsa atat in Romania cat si in tarile vecine Ungaria si Serbia .

Dovada faptului ca am reusit sa satisfacem dorintele clientilor nostri in materie de confort, design, utilitate si prêt al mobilei, este ca ne-am extins continuu si avem tot mai multe si variate modele, iar transportul si montajul mobilerului este asigurat de personal calificat si este GRATUITA in oras.

La noi veti gasi- preturi mici tot timpul– nu doar la anumite produse ci la toata gama de mobilier.

Unde ne gasesti?

Astazi va intampinam cu peste 600 articole de mobilier, intr-un magazin situat aproape de centrul orasului ( Divizia 9 Cavalerie nr 5) si in incinta Auchan din Calea Aradului la parter.
Telefon- 0755.99.88.99 si 0741.93.88.99.

Clientii spun despre noi