Alege-ti stilul

Un simplu obiect nu face doar sa ocupe inert statiul casei tale, ci se umple de valoarea afectiva pe care i-o dai tu. Uita de reguli atunci cand iti amenajezi casa si cauta sa iti compui o ordine numai a ta. Deoarece combinatiile pot fi infinite!
Canapelele comode sunt voluminoase, de aceea intr-o camera mica ele trebuie sa fie deschise, iar amenajarea sa aiba greutate la nivelul de jos.
Canapeaua deschisa se pierde pe fondul unui perete crem, galben sau bej. Culorile vesele folositi-le pentru covor, iar lustra coborati-o deasupra unei mese joase inchise la culoare, care nu este foarte mare si care va capta atentia.
Fara a fi un model de coltar, dar avand sezlong incorporat, o astfel de canapea este ideala intr-o locuinta mica, mai ales daca este extensibila si cu husa detasabila. Dar ocupand mult spatiu intr-o incapere care nu este nici foarte inalta, secretul ambientarii consta in culorile alese.

La sfarsitul fiecarei zile ai nevoie sa te simti confortabil la tine acasa. Sa-ti reincarci bateriile. In dormitorul tau intim si in armonie cu personalitatea ta.

Cu patul perfect care sa te imbie la un somn odihnitor, pentru nopti linistite si dimineti revigorante. Cu un dulap garantat timp de 5 ani si perfect organizat in care iti gasesti cu usurinta cele mai mici accesorii. Cu jocurile tale preferate de lumini si umbre, in culorile care te reprezinta cel mai bine si cu suficient spatiu sa poti defila in fara oglinzii imbracata in rochia preferata.
Pentru tine, ca sa te bucuri in fiecare dimineata ca poti sa traiesti asa cum iti doresti.

Mobilierul cu linii simple si accesorii strict necesare, intr-o culoare dominanta neutra, nu se va demoda niciodata, deci merita sa investiti in asa ceva, mai ales daca nu aveti de gand sa cumparati o alta mobila in viitorul imediat apropiat. Pentru camere de tineret, combinatia de alb, lemn natur si gri metalic este una foarte potrivita. De ce? Sa o luam pe puncte.
1. Pentru ca piesele nu atrag atentia
2. Nu dau senzatia de masivitate, de incarcare a spatiului, fiind ideale pentru camerele modeste de bloc
3. Se potrivesc cu orice fel de finisaje alese pentru pereti, pardosela si tamplarie.

Este o reteta de succes care se poate aplica fara multa cheltuiala

Related Posts:

Asigurarea de locuinte

Asigurarea de locuință oferă protecție financiară în cazul în care...