Asigurarea de locuinte

Asigurarea de locuință oferă protecție financiară în cazul în care se întâmplă ceva cu proprietatea dumneavoastră.
În funcție de polița dvs., este posibil să fiți acoperit pentru furt, incendiu, inundație, pierdere, daune accidentale și multe altele.

Mulți oameni vor avea nevoie atât de asigurare locuință, cât și pentru bunurile aflate la interior, dar unii vor avea nevoie doar de un singur tip de acoperire.

Asigurarea pentru case acoperă costul reconstrucției casei dumneavoastră dacă este deteriorată sau distrusă. De obicei, este obligatoriu dacă intenționați să vă cumpărați casa cu un credit ipotecar și este posibil să nu puteți obține unul decât dacă încheiați o asigurare pentru clădiri.

Asigurarea clădirilor acoperă de obicei pierderile sau daunele cauzate de: -incendiu, explozie, furtuni, inundații, cutremure -furt, tentativă de furt și vandalism -conducte înghețate și sparte -copaci căzuți, stâlpi de iluminat, antene sau antene parabolice -surpare -coliziuni de vehicule sau avioane.

Asigurarea clădirilor va fi o condiție a ipotecii și trebuie să fie cel puțin suficientă pentru a o acoperi-o. Creditorul dvs. ar trebui să vă ofere să alegeți un asigurător sau să vă permită să alegeți unul singur. Ei pot respinge alegerea dvs. de asigurător, dar nu vă pot face să utilizați propria poliță de asigurare decât dacă pachetul dvs. de credit ipotecar include asigurare. Dacă cumpărați o casă, ar trebui să încheiați o asigurare pentru clădiri atunci când faceți schimb de contracte. Dacă vindeți o casă, sunteți responsabil să aveți grijă de ea până la finalizarea vânzării, așa că ar trebui să vă păstrați asigurarea până atunci.
Este important să vă asigurați că vă asigurați pentru suma pe care ar costa să vă reconstruiți complet casa. Aceasta se numește suma asigurată. Costul reconstrucției casei tale nu este același cu prețul pe care l-ai plătit pentru casa ta sau cu valoarea sa actuală dacă ar fi să o vinzi. Costurile de reconstrucție sunt de obicei mai mici decât valoarea actuală de piață, așa că asigurați-vă că nu vă asigurați prea mult sau insuficient.

Unii asigurători oferă o acoperire nelimitată, astfel încât să nu fiți nevoit să stabiliți costurile de reconstrucție. Pentru o ofertă de la mai multi asiguratori, vă recomanăm brokerul online teasigur.ro Cu toate acestea, dacă știți deja care sunt acestea, poate fi mai ieftin să căutați o poliță care se potrivește exact nevoilor dvs. Unele polițe stabilesc suma asigurată pe baza unei evaluări generale a locului în care locuiți și a tipului și vârstei locuinței dumneavoastră. Cu toate acestea, este posibil să nu se potrivească proprietății dvs. specifice, așa că va trebui să vă dați seama dacă aveți suficientă acoperire.

 

 

 

Related Posts:

Alege-ti stilul

Un simplu obiect nu face doar sa ocupe inert statiul...